Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
750 Postów
Latający Holender
Ja grac nie dam rady musze sie wykurowac ale moge wpasc jako widz,swoja droga Leiden ladne miasto bywam tam co jakis czas
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Blondyn napisał:
Ja grac nie dam rady musze sie wykurowac ale moge wpasc jako widz,swoja droga Leiden ladne miasto bywam tam co jakis czas

no i gitara....zapraszam Blondyn...widownia mile widziana dzisiaj kibiców mieli tylko przeciwnicy,ale i oni nam dopingowali w koncówce
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
selekcja przeszla chyba pozytywnie,wiec postaram sie byc
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
grand158 napisał:
selekcja przeszla chyba pozytywnie,wiec postaram sie byc

grand-nie ma selekcji-kazdy moze kopac w noge-lepiej czy gorzej,nie wazne ,checi są ważne
Zgłoś wpis
200 Postów
Iga P
(Bogomsława)
Doświadczony forumowicz
Hm, moge co najwyzej kibicowac ...
Zgłoś wpis
1 Post
slawek POLAK
(ALUS202)
Początkujacy
witam chetnie bysmy zagrali jest nas trzech tylko bardziej biegacze niz piłkarze jak bedziesz miał braki w druzynie daj znac pozdrawiam
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
ALUS202 napisał:
witam chetnie bysmy zagrali jest nas trzech tylko bardziej biegacze niz piłkarze jak bedziesz miał braki w druzynie daj znac pozdrawiam

hej-tak jak mówiłem ,drużyne trzeba stworzyć dopiero i taki mam cel,więc jesli macie tylko chęci-zapraszam każdy chętny,może do mnie napisać na prv.....podam dokładny adres zbiórki i do dzieła,w niedziele spotkamy sie bardziej w celu sprawdzenia siebie,pogramy między sobą,jakoś trzeba zacząć....ALUS202-gdzie mieszkacie??
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
Bogomsława napisał:
Hm, moge co najwyzej kibicowac ...

heh -nawet kibice sie znajdą -jasne ,jak macie zamulać lepiej podopingować
Zgłoś wpis
1 Post
Krzysiek Wielgat
(Kriss83)
Początkujacy
siemka gdzie ten mecz miałby by w belgii czy w holandii??
Zgłoś wpis
750 Postów
Latający Holender
Hiszpania-Barcelona-Nou Camp
Zgłoś wpis

Bliżej nas